lunes, 21 de marzo de 2016

Reseña: Veinte días desenfocado

Títol: Veinte días desenfocado
Autor: Luís Aleixandre
Editorial: Autoedició

De què va…
Novel·la negra que entrellaça acció, sexe, ambició, violència i amistat en la ciutat de Vila-real i en el poble d'Aiòder, tots dos de la província de Castelló. Tiago, el protagonista, té els problemes d'un home madur actual, s'arrossega per un matrimoni esgotat i està en l'atur. Els seus actes i les seues decisions van a determinar el seu futur immediat. Una voràgine d'esdeveniments porta a Tiago a conèixer personatges cruels, i sense escrúpols, de les zones més ombrívoles de la ciutat. La destinació li va a oferir la possibilitat de corregir els seus errors i de nou haurà de prendre decisions, posant en risc fins i tot la seua pròpia vida.

Ressenya
Vint dies desenfocat és un viatge en muntanya russa durant les dues desenes de dies en què transcorren les aventures del protagonista. Carrusel d'emocions que et colpegen al pas de cada pàgina.
Tiago, el desafortunat protagonista de la història, és un pobre desgraciat encaminat cap al seu acte destrucció. Amb una relació sentimental en fase terminal -encara desconeixent-ho-, decideix iniciar el seu propi calvari personal amb el qual expiar les seues culpes. La sort, o si escau la mal sort, li fan descobrir alguna cosa que torna a posar la seua vida potes enlaire. Equivocació després d'equivocació, tracta de redreçar el seu rumb, encara que tot acaba per desenfocar la seua vida.
Novel·la negra a l'ús, on Luís Aleixandre ha sabut teixir una trama que t'enganxa des del principi, mostrant-te els sense sabors d'aquest gènere.

L'autor ens ofereix un detallat recorregut per algunes de les localitzacions més destacades de Vila-real, així com l'entorn de Ayódar, característica que acosta la novel·la al lector de la zona.


No hay comentarios:

Publicar un comentario